Boyfriend tag

Jag fick Kevin att gå med på att göra en boyfriend tag! Tycker själv så om att läsa andras pojkväns inlägg så tänkte att det kan vara kul att göra ett själv också. Tycker det passar extra bra nu då vår podd också handlat om förhållanden och kärlek denhär veckan. Vi gjorde denna så att jag skrev några frågor som jag skickade till Kevin och han fick sitta själv och svara på dom och skickade svaren sedan till mej som jag kommenterat.

november2038m
Var träffades ni?
Kevin: Dag 1 i Novia när vi var i samma grupp o vi skulle rita varandra och på de sättet förklara hurudana vi är. De var första gången ja fick Sarah och skratta.

Min kommentar: Jaa rätt, det var faktist ganska kul!

Visste du att hon var den rätta?
Kevin: Int våga ja tänka på såna saker då ännu.

Första intrycket?
Kevin: Första intrycket var nog att hon är heeeelt för bra för mig. Hennes stora ögon och det hur ”SET” (söt & het samtidigt) hon var gjorde det väldigt svårt i mitt huvud att tänka ens att hon sku kunna tycka om mig mer än som en kompis.

Min kommentar: Nåmen söta du! Sen märkte du hur weird humor jag har (;

Var kysstes ni första gången och hur var det?
Kevin: Det var en natt i Sarahs dåvarande kämppä. Vi hade kolla på Titanic leffan och efter den sa Sarah att hon kanske tycker om mig, sen sa jag att jag tycker om henne också (sku aldrig ha våga säga det först). Sen for vi och sova men båda sov ganska rastlöst och vi vakna båda mitt i natten och då hade jag tillräckligt med ”courage” att säga att de e nånting jag ha villa göra redan länge och sen sa Sarah med sin pupsiga röst, nå? och sen kysste jag henne. Sen somnade vi båda och ingen var mer rastlös.

Min kommentar: Åå det har ja nog inte kunnat glömma, så härlig kväll!
12Juli022Vad är hennes mellan namn?
Kevin: Marie Therese

Min kommentar: Rätt!

Om hon sitter framför tv:n, vad ser hon på?
Kevin: WhiteTrash programm som PH, TIS, Ensitreffit alttarilla, Kardashians, svenska hollywoodfruar eller sen hennes favorit söndagsprogram Simpsons.

Min kommentar: Haha joo helt sant, tyvärr..

När ni är ute och äter, vad beställer hon?
Kevin: Beror på var vi äter. Om vi e på någon pizza/pasta paikka så brukar hon villa ta något som har rucola och/eller svampar. Ost är också ganska kova sana. Om vi äter något asiatiskt så tycker hon om ifall de finns nötter i det. Potatismos är också en favorit.

Min kommentar: Dedär var faktiskt ganska rätt, potatismos kanske jag inte skulle beställa på en restaurang men det är min favorit!

Vad för mat gillar hon inte?
Kevin: Oliver

Min kommentar: USH!
hpOm hon skulle samla på något, vad skulle det vara?
Kevin: Hon gör det redan. Hon har en stor kollektion av smink. Sen vet jag inte varför men hon har tendens att bevara även shoppingpåsarna från Mac och Zara, tror att dom är nuförtiden en del av vår inredning.

Min kommentar: HAHA, samlar nog int på shoppingpåsar… eller jaa det kanske ser ut så. Men joo allt smink har blivit en slags samling.

Vad är hennes sämsta egenskap?
Kevin: Minne.

Min kommentar: Mitt minne är så otroligt dåligt men Kevin hjälper mej ofta med att minnas viktiga saker.
12270538_10206782691021023_1433319785_n (2)Vad är hennes drömyrke?
Kevin: En multitasker som är flygvärdinna, har egen inredningsbyrå och gör häftiga marknadsföringssaker.

Min kommentar: Helt sant detdär med att ha flera yrken men att ha en inredningsbyrå kanske int hör till det. (Det var en dröm förut)

Hur går hon klädd hemma?
Kevin: I wish naked, men hon har nog pupsiga mysoutfits för hemmakvällar.

Min kommentar: Naken haha, vi har lite för mycket fönster i vår lägenhet tyvärr.. (och bor på bottenvåningen) men jag älskar söta mjukiskläder!
IMG_1556 (2)Vad är hennes favoritmusik?
Kevin: Beror på hennes humör. En all-time favorit är Lana Del Rey men sen tycker hon också om akustiska covers när det ska vara mysfiilis. Sen så har hon sina ”my nigga”-musik stunder som just nu för att distrahera mig 😀

Min kommentar: Åå Lana Del Reys låtar är något speciellt men joo min musiksmak är väldigt bred. Tycker om såndä ”shake ur booty” sånger haha!

Finns det något du gör som hon önskar att du inte skulle göra?
Kevin: Andas hårt, pruttar, rapar, luktar, kakkar när hon sminkar sig.

Min kommentar: Alltså! Tänkte censurera denhär frågan men Kevin hotade med att sedan kommentera att jag fuskat… Men joo, sakerna stämmer haha!

Tränar hon något?
Kevin: På gymmet och sen någon gång när vi har tid så brukar vi göra någo ”couple-activities”

Min kommentar: Brukar träna på gymmet och lenkka och det är såå mysigt att träna tillsammans!
img_1703Om du bakar en kaka åt henne till födelsedagen, vad skulle du baka?
Kevin: Jag kan inte baka, gör en hamburgare istället. Men om jag skulle köpa en kaka så skulle det vara kanske Red Velvet kaka? Vet inte vad de finns i den men tror hon tycker om den.

Min kommentar: Dina hamburgare *drägel* men joo red velvet är helt gott men måste nog säga att inget slår en kladdig chokladkaka!

Vad har hon för unik talang?
Kevin: Hon har många, t.ex. hennes matlagningsskills är helt otroliga, hon e sjukt bra på att dansa, sötare miner och beteende går inte att hittas i hela universum, hon är helt otroligt bra på att rita, hon har sjukt bra design öga och fashion öga fast jag själv int förstår mig på de. Hon har det mest unika hjärtat och ”spirit” ever. Oberoende av all stress och alla sjukhus besök och operationer som hon har haft så beter hon sig som typ ingenting skulle ha hänt och är alltid så positiv. + Hon är säkert den mest töntiga personen någonsin när hon är hög av morfin efter en operation 😀

Min kommentar: Men nu är du ju bara för snäll hödu! Blir så glad (: låter som att ja sku va ofta hög på morfin… haha

Vem sa ”Jag älskar dig” först och var var ni?
Kevin: Vi var i Vaasas Subway, vi satt typ i 2-3 timmar efter att vi hade ätit våra subways för jag vågade inte säga det men sen till slut så sa ja det.

Min kommentar: Haha joo det stämmer, jag kände ju på mej att det var de du ville få sagt och det var modigt! Var i Vasa för en längre stund och Kevin överraskade mej med att ta tåget dit, blev så glad!

Vad kan hon göra i flera timmar?
Kevin: SoMe, kolla på sminkvideon och shoppa.

Min kommentar: Ojnej… men joo det stämmer.
november2050mHur är hon som flickvän?
Kevin: Hon är den bästa flickvännen som man kan ha, hon tänker alltid på vårt gemensamma bästa, hon tar så otroligt bra hand om mig, hon visar kärlek, hjälper till om jag behöver hjälp, bara med att gå förbi mig kan hon få mig helt excited och glad fö hon är så töntig och söt och het på samma gång. Nu när man tänker så det går inte ens att beskriva hur hon är som en flickvän för att de finns så många saker som är värt nämna men de sku bli typ 100 sidor lång bok isåfall. Kanske det viktigaste är att hon är en kärleksfull flickvän ❤

Min kommentar: Nåmen puppe! Måste säga att Kevin nog är den bästa pojkvännen! ❤

Hoppas ni gillade vår boyfriend tag! Vi hade iallafall jätteroligt då vi gjorde den och ska nog göra en likadan till honom.

Annonser

2 reaktioner på ”Boyfriend tag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s