Min förebild

iris
Iris Apfel, Amerikansk businesswoman, inredningsdesigner och modeikon. Iris Apfel gjorde sitt stora genombrott som 84-åring.  Hon har sedan dess designat allt från glasögon till smink. (Hon har en egen MAC-kollektion!!) Trots att hon nu rör sig i modebranchen är hon noga med att påpeka att hon inte är en del av branschen. För henne är det nämligen viktigt att vara en outsider som inspirerar kvinnor att göra egna val istället för att följa trender. Det är det som inspirerar mej så mycket med henne, att hon är så otroligt cool och följer sin egen stil!

Hon säger själv –Du kan inte ha en egen stil om du inte vet vem du är. Stil handlar om att uttrycka vem du är och då måste du definiera vem du är. Det är mycket enklare att titta i en tidning och klä dig som någon annan säger. Det är sorgligt att så många kvinnor tror att de kan köpa en klänning och se ut som stjärnorna på röda mattan.

Älskar även hennes stil när det kommer till inredning, det är så annorlunda än det man är van med, det man ser i tidningar eller på Pinterest. Det bästa med henner är nog hennes inställning till livet och hennes humor! Önskar så att jag är lika rolig och inspirerande då jag är 93-år!
iris-quote2-728x224

gallery-1439832972-hbz-irisapfel08
iris-quote4-375x288gallery-1439832928-hbz-irisapfel07-700x989

Tittade nyligen även på filmen om Iris och rekommenderar verkligen den till alla! Till och med Kevin som inte är så intresserad av mode eller inredning sa att hon verkligen är en så inspirerande person. Här är trailern!

Annonser

2 reaktioner på ”Min förebild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s