Barcelona day 3

Vi började dagen med att checka ut, ta våra saker och fara med metron till parkeringsgrottan. Efter de köpte vi lite morgonmål och satt utanför Camp Nou och åt!

Efter vi ätit så köpte vi biljetter till Camp Nou och gick omkring och tittade på allt som fanns där, väldigt intressant! De to flera timmar att gå igenom Camp Nou så de fanns verkligen mycke att se! Jag rörde även i Barcelonas gräs hihi!

20140507-190722.jpg

Även Barcelonas egna fotisbutik var 3 våningar och där fanns allt för alla! Rekomenderar verkligen att fara fast man int e Barcelona fan!

20140507-191040.jpg

Efter Camp Nou så satt vi på lenkkare och gick upp till bergen, de va verkligen superfint att se Barcelona från så högt uppe! Sista biten upp till bergen tog vi en lift som for upp i luften, därifrån såg man allt! (Fast de va lite läskigt då de va så högt uppe). Vägen ner gick vi sedan och såg bl.a. Stadion där sommarolympiaden hölls 1992, ett slott och några museum!

20140507-191917.jpg

När vi kom ti bilen så ville ja ännu besöka Primark i Barcelona och ja fick min vilja igenom haha, ja hittade några par skor å lite kläder! Fick även agera stylist ti Kevin igen och han hittade massor med fina kläder! Efter det så började vi köra vidare..

..när vi kört i nån timme så letade vi upp ett bra sovställe och gjorde i ordning bilen så att vi kunde sova i den! De va helt jättemysigt och vi vaknade då solen gick upp! Vi åt lite och började köra mot Benidorm! Denhär dagen var helt superbra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s